Hjemmeside

Hjemmeside

Med «Besøklegen.no» kan du også få levert hjemmeside til legekontoret som driftes av oss.

Hjemmesiden blir levert med standard tekst, men du kan selv tilpasse innholdet. Om du ønsker det kan vi bistå med redigering av siden. Ønsker du å flytte over tekst fra en eksisterende hjemmeside til den nye siden, kan vi også bistå med dette. Priser på bistand fra oss finner du på bestillingsskjemaet.

Se på malen på linken under

besoklegen_WebsideMal_knapp

 

Redigering av hjemmesider

«Besøklegen.no» er utviklet med fokus på fleksibilitet og brukervennlig design. Redigering av legekontorets hjemmesider er laget så enkelt som mulig. Vi har valgt å bruke en plattform som er meget brukervennlig og er en av de mest brukte redigeringsprogrammer for hjemmesider i verden, med over 25 millioner nettsteder i drift.

Drift av hjemmesidene

Drift av hjemmesidene for legekontoret er nesten gratis. En egen driftsløsning er ofte kostbar for legekontor som ønsker en rask og pålitelig hjemmeside. Vår server er på DanDomain, som er en av de største og beste leverandører av denne type løsninger. Det betyr at serveren er kontinuerlig overvåket og oppdatert, i tillegg til at det regelmessig blir tatt sikkerhetskopier.

Domene

Hvis dere allerede har et eget domenenavn som f.eks. www.doktor.no kan vi flytte det over til den nye siden. Hvis dere ikke har et domenenavn kan vi bistå med å bestille dette.